Monday, May 28, 2012

EKSPRESS: Miks mind hullumajja saadeti?

Negatiivne artikkel!
Soovitan head lugemist kus politseitöötaja, täpsemalt menetleja,  otsustas saata kõrgharidusega õppejõu ekspertiisi. Probleem on selles, et see on seadusega lubatud, aga politseiametnik soovis kättemaksta temajaoks arusaamatu nalja pärast...

Eesti mees ja tema õiglustunne: Kui politseinik ütleb Jaan Keerdole “püsti!”, küsib Keerdo kõigepealt “miks?”. Sellise suhtumisega ajas ta juhtumit menetleva prokuröri nii närvi, et see saatis ta hulluarstide jutule.

Prokurör kupatas halba nalja teinud õppejõu hulluarstide jutule. Juhtum tekitab küsimuse, kas ei määrata kohtu­psühhiaatria ekspertiise liiga kergekäeliselt.

Keerdo juhtumit mullu sügisel lahanud Eesti Ekspressi andmetel sattus mees uurimisasutuste huviorbiiti seoses naabriga tekkinud tüliga. Nimelt leidis mullu kevadel Tartus asuva Vanemuise 8 korteriühistu esinaise Kai Kuuspalu ja Keerdo vahel aset vahejuhtum. Keerdo tegi sellel päeval elukaaslase korteris remonti, loopides ehitusprahi aknast välja konteinerisse, kuni aknale ilmus proua Kuuspalu ja nõudis, et omavoli lõpetataks, vahendas BNS.

Kai Kuuspalu väitel polnud majarahvast toimuvast teavitatud ja kõik kohad olid tolmu täis. “Võtsin fotoaparaadi ja pildistasin nende tegevust. Õhus lennanud tolm määris mu auto ära. Küsisin Keerdo käest, kas ta maksab mu autopesu kinni. Ta läks närvi ja viskas mulle ehitusprahti näkku. Kutsusin politsei,” tõi Eesti Ekspress ära Kuuspalu sõnad.

Detailne ning tasuline artikkel Eesti Ekspressis!

Lühendatud artikkel Delfis!