Friday, September 28, 2012

ÕHTULEHT: Neiu süüdistab politseipatrulli hüppeliigese vigastamises

Negatiivne artikkel!
Neiu väidab, et kui ta reede öösel sõpradega väljas oli, sõitis Tallinna vanalinnas patrulliv politseiauto tal hüppeliigesest üle, ilma et autos olnud mundrikandjad sellest arugi oleks saanud. Politsei sõnul pole neiu väited kinnitust leidnud. 

Kui auto oli mööda sõitnud, vaatas Kätlin sellele järele, ja hetkel, mil ta pea auto poole pööras, hüüdis heledapäine umbes 30aastane politseinik talle juhi kõrvalistuja aknast: "Mine koju magama!" Mis naispolitseinikku niiviisi hüüdma ajendas, ei oska Kätlin öelda, sest selle ajani polnud keegi vaikselt mööduvast politseiautost väljagi teinud. "Kas nii käituvadki meie korrakaitsjad?" imestab ta.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul sai politsei juhtimiskeskus laupäeva varahommikul kell 2.52 kõne, milles väideti, et politseiauto sõitis umbes poole tunni eest üle tütarlapse jala. "Kuna neiu oli juba kiirabiga traumapunkti toimetatud, ei õnnestunud politseinikel sündmuskohalt teda ütluste andmiseks kätte saata. Samuti ei õnnestunud korrakaitsjatel teda tabada haiglas, kuna ta oli sealt lahkunud." Uldrichi sõnul on juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks võetud selgitused toona tööl olnud politseipatrullilt. Samas nendib ta: "Tänase päeva seisuga ei ole tütarlapse väited kinnitust leidnud."

Täispikkuses artikkel Õhtulehe portaalist!